Miért pont

Prosztata Masszázs
Prosztata masszázsOktatás nőknek

FONTOS!

A masszázs feltétele:

Kérlek, kalkuláld bele időben és energiában, hogy beöntést kell csinálnod otthon, mielőtt eljössz hozzám prosztata masszázsra. Két oka van, amiért kérem.

  • Egyik oka: Higiéniai szempontok miatt fontos.
  • Másik oka: A te lazulásodat segíti.

Tehát, ha tudod, hogy én ott bent nem találkozhatok semmivel, könnyebben tudsz lazítani. Nagyon szívesen adok telefonon keresztül tanácsokat abban, hogy milyen eszközzel és hogyan kivitelezd a folyamatot.

Még egy nagyon fontos dolog!

Nem érintem a péniszt a prosztata masszázs alatt, sem előtte, sem utána!

# 1. Hogyan történik a masszázs?

A megérkezést követően egy nyitó beszélgetéssel kezdünk, ahol meg tudjuk beszélni, hogy milyen problémáid vannak, el tudod mondani mi az a téma, amivel szeretnél dolgozni.

Nagyon fontos, hogy őszintén el tudod mondani, hogy mi a problémád, mi a célod a masszázzsal, mi van benned, ami ide hozott. Bármilyen kérdésed van azt is megbeszéljük. Akkor is, hogyha az lesz az első alkalom, és csak kipróbálni szeretnéd. Szerencsére van olyan eset bőven, amikor nincs probléma, csak egyszerűen kíváncsi az ember, szeretné megtudni, hogy hogyan reagál a teste, milyen érzés, stb.

# 2. Hogyan történik a masszázs?

A masszázs hason fekve történik. Csípőnél van egy alátámasztás, hogy megemelve legyen, így jobban hozzáférek a testrészekhez.

Ez a testhelyzet azért is jó, mert egy kicsit olyan, mintha el lenne bújva az, akit masszírozok.

Háton fekve már sokkal kiszolgáltatottabban érzi magát az ember, ott a szemkontakt is, és bejöhet a szégyenérzet is.

Ezért, ezt a testhelyzetet első alkalommal nem szoktam ajánlani. Természetesen szabadon választhatsz.

# 3. Hogyan történik a masszázs?

A bemelegítő masszázs ideje kb. 25-30 perc, ami a farizmok és az ánusz ellazításáról szól.

A masszázs 100%-os kókuszolajjal történik, PH-semleges, nagyon jót tesz a bőrnek.

A vizelési inger szerves része lesz a masszázsnak, mert ugye a prosztata körbeöleli a húgycsövet, ha nyomom, bizony az inger jönni fog.

A bemelegítő masszázs után megkérlek majd, hogy ürítsd ki a hólyagodat, persze lehet, hogy nem is érzed, hogy kell, de érdemes megpróbálni, mert nagyon kellemetlen tud lenni, ha teli hólyag érzettel folytatódik a masszázs és a fókusz a vizelési ingerre terelődik. Ha tudod, hogy üres a hólyagod, tudod, hogy ez csak az inger, könnyebben beépül, könnyebb lazítani.

# 4. Hogyan történik a masszázs?

A prosztata masszázs ideje kb. 10-20 perc. Ehhez gyógynövényes olajkeveréket használok, ami gyulladáscsökkentő, hámosító hatású, a nyálkahártyán keresztül felszívódik, és jótékony hatását nagyon gyorsan kifejti a prosztatára. A gyógynövényes olajok akkor is hasznosak, ha nincs probléma a szervvel.

Mindig szólok előre, amikor az ujjammal a behatolás történik.

Aztán megmutatom, hogy milyen fogásokkal fogom a masszázst kivitelezni.

Fontos a fokozatosság, mindent megteszek azért, hogy ezt megtartsam.

A masszázs alatt kommunikálni fogunk, mindig kérdezem majd, hogy mit érzel, mennyire érzékeny, melyik fogás milyen érzés, mennyire intenzív, érzel-e fájdalmat stb.

A prosztata masszázs ideje:

kb. 50 perc, a nálam töltött idő összesen kb. 80 perc

Részvételi díj: 20 000 forint

„Ha valaki fél évvel ezelőtt teszi fel nekem a kérdést, hogy lenne-e kedvem egy prosztatamasszázshoz, valószínűleg elhajtom valami olyasmi szöveggel, hogy
„nekem biztos, hogy senki nem fog ott nyúlkálni”

Visszajelzések, tapasztalatok a prosztata masszázsról:

Első prosztata masszázs élmény:

Ádám tapasztalata:

„Az élet úgy hozta, hogy az elmúlt hónapokban olyan emberekkel hozott össze az élet, hogy ez a picit ellenszenvbe hajló közömbösségem szépen lassan kíváncsiságba fordult. Onnan meg már nem volt nagy ugrás a vágy, hogy ki is akarjam próbálni a dolgot.
A kíváncsiság akkor kezdett el ébredezni bennem, amikor szóba került egy ilyen nyitottabb jellegű beszélgetés során, hogy bizony-bizony teljesen normális egy prosztatamasszázs során 10-20 orgazmus is… vagy akár több is!

10-20 orgazmus!!? Pasiknak?! Erre bármikor befizetek! Kétszer is!
Mindig is irigykedtem picit a sorozatélvezős lányokra, hihetetlen élmény lehet sokáig, hullámokban, az extázisban, a gyönyörben fürdeni.

Egy szó, mint száz, azért mire oda jutottam, hogy Zsuzsa masszázs asztalán pucéran fekszem, azért elég sok víz lefolyt a Dunán. Szerencsémre nagyon jó kezekben voltam már az első perctől kezdve.
Őszintén megmondta például, hogyha ez az első ilyen élményem, akkor orgazmusra például ne nagyon számítsak, ez egy hosszabb folyamat, mire odáig eljut az ember.

A masszázs előtt, közben és után is folyamatos a kommunikáció, mindig mondta, hogy mit fog csinálni, mi fog történni. Emellé társul egy szexuális érettség, őszinteség és természetesség, amitől igen hamar feloldódik az ember idegessége/kezdeti izgalma és biztonságban érzed magad.

Orgazmusom ugyan nem volt, viszont olyan dolgokat tapasztaltam meg a saját testemmel kapcsolatban, amiket még soha nem éreztem. Mindenképpen olyan élmény, amit a kellő kíváncsiság, és nyitottság esetén szerintem minden pasinak meg kell ismernie!!

Személy szerint biztos, hogy megyek még!!!”

Ádám

 

Aurél tapasztalata:

„Volt már részem prosztata masszázsban, nem is egy hölgynél, van némi tapasztalatom. Az volt a gondom, hogy nagyon kevés hölgy vállal ilyen jellegű tevékenységet, és nem lehet tudni, hogy milyen színvonalon. Volt már rossz tapasztalatom, és olyan alkalom is, amikor csak lehúzni akartak. Ezért igencsak megörvendtem, amikor rábukkantam Zsu hirdetésére. Figyelemreméltó, igényesen megírt bemutatkozás, amit többször is elolvastam. Ez kellett nekem, ez egy olyan lehetőség volt, amire régóta vártam. Másnap reggel fel is hívtam. Első hallásra kissé meghökkentem attól, hogy bizony nekem is komoly előkészületeket kell tennem, mert hát kesztyű nélkül történik a kezelés. Egy kicsit elkedvetlenedtem, amikor megtudtam, hogy egy hetet kell várnom a masszázsra.

Ezek után el lehet képzelni, hogy nagy elvárásokkal, izgalommal, némi ideggel a gyomromban léptem át Zsu küszöbét. Mosolygós, bizalomgerjesztő tekintet, így aztán hamar oldódott a feszültség.  Felkészülten mentem, úgyhogy csak úgy cikáztak a kérdéseim Zsu felé. A tea melletti beszélgetés alkalmával mindenről lehetett vele beszélni, akár lelkiekről is. Közben megkérdeztem, hogy állunk az idővel. Az első kellemes meglepetés ekkor ért, az, hogy itt nem futószalagon mennek a kezelések. Itt mindenre van idő.  A második meglepetés az volt, hogy az előkészületek, az apró körülmények kialakítása is nagy szerephez jutnak, legalább annyira fontosak, mint maga a prosztatamasszázs.   Mert nélkülük ez utóbbi eredményessége kérdéses.  Ezután részletesen, lepésről-lépésre elmagyarázta, hogy mi fog történni, mennyi ideig fog tartani. És külön kérte, hogy beszéljek arról, amit érzek, mert számára fontos a férfi visszajelzése, hiszen ennek függvényében történik a folytatás.

Itt semmi se történt véletlenül, minden kis részlet alaposan ki volt gondolva. Első látásra a masszázspad kialakítását furcsának találtam, de amikor elhelyezkedtem rajta, akkor értettem meg igazán az értelmét. Azt tudtam, hogy célszerű a derekat megemelni, de ahol eddig jártam, ott nem törődtek ezzel. Hason feküdtem, a derekam kissé meg lett emelve.  Kényelmes helyzet volt, ugyanakkor ebben a pozícióban lehetett a legjobban hozzáférni a prosztatához.  Ugyanakkor Zsu számára optimális kézmagasságban volt a fenekem, így nem kellett attól tartani, hogy elfáradt a keze.  Tisztában voltam vele, hogy az én élvezetemért neki bizony keményen meg kell dolgoznia, figyelnie kell testem legapróbb rezdüléseire.

Arról is voltak ismereteim, hogy célszerű a prosztata tájékának bemelegítése, de eddig ebben sem volt részem. A gát, a farizmok, a keresztcsont, valamint az ánusz lassú, finom, gyengéd masszírozása alapos volt, jó 20-25 percig tartott, és így megfelelően előkészítette a behatolást és prosztata érintését. A behatolás fokozatosan történt, úgyhogy a záróizom szinte akadálytalanul, összehúzódás nélkül engedte be az ujját.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire más – sokkal intenzívebb, érzékibb – a prosztata puszta kézzel való masszírozása. Ezt csak az tudhatja, akinek már volt része kesztyűben történő érintésben is. Nekem eddig csak az volt. Finom remegés futott végig a testemen, ahogy az ujja megérintette a prosztatát. Rövid pihenő után szólt, hogy elkezdi a masszázst. Kezdetben minden egyes pont megnyomása azonnali vizelési ingert váltott ki, amire a záróizmok összehúzódással reagáltak. Az volt a legjobb, hogy 4-5 perc után sikerült teljesen ellazulnom. Ki tudtam kapcsolni az ánusz összehízódási reflexét. Ehhez persze kellett Zsu szóbeli biztatása is, hogy ne törődjek semmivel, legkevésbé azzal, ha esetleg valami csöpög belőlem. Nagymértékben segített a bal kezének folyamatos, gyengéd simogatása a farizmokon és a gerinctájékon. Nagyszerű érzés volt, ami abban nyilvánult meg, hogy fokozatosan melegség öntötte el az egész altestemet. Nagyon jó volt és igazán élveztem, hogy uralkodni tudok magamon, pontosabban a feltétlen reflexeimen. Jól meg lett nyomkodva a prosztatám, ez kissé kellemetlen volt.  De érdekes módon ezt az enyhe fájdalmat (ami később elfogadottá vált) kellemes érzés váltotta fel, ahogy az ujjai nyomása, és mozdulatainak iránya változott.  Ujjainak ritmikus mozgása egy folyamatosan hullámzó érzetet generált bennem. Kívülálló talán nehezen tudja elképzelni, hogy lehetséges ilyenfajta érzést átélni, azt, hogy egy kellemetlen érzés egy kellemessel is társulhat. De hát Zsu nagyon értett az ellentétes érzetek feloldásában.

Ennyi élmény után nehéz elképzelni, hogy van még ennél is magasabb fokú lét. Hát volt. Ezt a kétujjas masszázsnál tapasztalhattam meg. Mély levegőt kellett vennem, hogy elviseljem az első másodperceket. Nem csoda, hiszen ez a fajta masszázs felerősítette az egyujjas masszázsnál átélt végletes érzéseket. Az ánuszt jobban kitágította, – ez egy kicsit fájt – viszont magát a prosztatát a két ujjbegy sokkal jobban, többféleképpen tudta masszírozni. Különleges élmények szálltak meg, lebegtem a kiszolgáltatottság és a biztonság között, az (enyhe) fájdalom és az élvezet ölelésében. Eddig masszázs közben mindvégig beszélgettem Zsuval, most viszont akkor se tudtam volna megszólalni, ha akartam volna. Ebben a műfajban kezdő vagyok, nem is tudtam uralkodni a reflexeimen (mint az egyujjasnál). Ezt nyilván érzékelte Zsu, – és bizonyára mondta is, de én akkor valamennyire kikapcsoltam a külvilágot –  mert egy perc múlva megkezdte a ujjainak kihúzását. Ez lassabban történt, mint a behatolás, csak bizsergést éreztem.  Zsu tapasztalatból tudta, hogy ilyenkor legalább 10 percre magára kell hagyni a férfit. Ez nagyon is kellett, hiszen ott, azon a masszázságyon olyan intenzív élményzuhatag ért, amit nem lehetett egykönnyen feldolgozni.

Nem is emlékszem pontosan, hogy mi történt ezután. Csak az ugrik be, hogy megyek az utcán és végtelen nyugalom tölt el. Nem érdekelt, hogy némelyik szembejövő járókelő majd fellökött, nem érdekelt, hogy mentőautók éles szirénázással húznak el néhány méterre és koszos latyakkal terítenek be. Csak bámultam, hogy létezek. Ez a kellemes állapot aztán még 2-3 órát tartott, majd fokozatosan visszatértem a mindennapos rohanásba. De egy nehezen leírható élménnyel lettem gazdagabb.

Szóval nagyon sokféle hatása lehet az igazi, igényes prosztatamasszázsnak. Mert ez az volt.  E két és fél óra után – amit összesen Zsunál töltöttem – nyugodtan mondhatom, hogy amiben korábban prosztatamasszázs címén részesültem az csak prosztataérintés, vagy prosztatasimogatás volt.

Már várom a következő találkozást és készülök is rá. Fizikailag és lelkileg is.”

Aurél (64)

Miért engem válassz?

# 1 Azért, mert …

Több, mint 5 év szakmai tapasztalatom van a prosztatatmasszázs területén.

# 2 Azért, mert …

Folyamatosan kommunikálok veled kezelés közben. Minden kérdésed számomra is fontos.

# 3 Azért, mert …

Különleges receptek alapján készítem a kezelésekhez használt olajokat.

# 4 Azért, mert …

Nagyon alaposan felkészítelek minden részletre, mi fog veled történni.

# 5 Azért, mert …

Minden kérdésedre egyenes és korrekt választ fogsz kapni. Nincs mellébeszélés.

# 6 Azért, mert …

Eddig mindenki elégedett volt a munkámmal. Legtöbben vissza is térnek.

Oktatás nőknek:

# 1. Miről szól?

 

  • Hogy kezdjük el?
  • Higiéniai előkészületek.
  • Hogyan építsük fel a vágyat a férfiban hozzá hétről hétre?
  • Hogyan lazítsuk el a fenék izmait és az ánuszt?
  • Hol található maga a prosztata, honnan tudjuk, hogy jó helyen vagyunk-e?
  • Milyen erősen és milyen technikával lehet masszírozni?
  • Mikor, mennyi ideig tartson?

Olyanokat várok, akik tényleg mernek is lépni, merik kipróbálni, mert ezért csináljuk ezt az eseményt.
A modell tisztába van vele, hogy mit vállal, és ő ehhez adni fogja a testét, és vissza is fog jelezni folyamatosan nektek, lehet kérdezni is tőle.

Megmutatja, hogy hogyan is néz ki a prosztata orgazmus. Sorozatban.

(Kérem, aki jön, vágja le teljesen a körmét.)

# 2. Egy visszajelzés az egyik oktatáson résztvevő nőtől:

„Prosztata masszázs!

A téma nagyon birizgálta a fantáziámat, deeeeee a félelmeim visszatartottak.

Ez egy nagyon kényes téma, pedig nem élek 1,5 éve párkapcsolatban, nem kell titkolóznom, magyarázkodnom másnak, hogy hová megyek, mit csinálok, hogy ez már megcsalás kategória?

De Önmagam számára még mindig magyarázattal tartoztam, hogy mi a büdös fenének akarok én egy vadidegen pasi fenekébe turkálni….tulajdonképpen még nem is tudom lesz-e olyan kapcsolatom, ahol ennek hasznát vehetem, és hogy akarom-e  egyáltalán. És még ott van az, hogy a partnerem  akarja-e, vagy ha elmondom, hogy ááá, én már voltam prosztatamasszázson…és esetleg azt mondja, nem vagyok normális…vagy örül neki?

Szóval a fejemben volt ám káosz, és 1 hónapom volt arra, hogy végig zongorázzam az összes kifogást…. és persze..csodás képzelőerőmnek köszönhetően, volt, hogy kiszáradt szájjal ébredtem..és rohantam a fürdőbe kezet mosni..hogy én azzal a kézzel hogy a fenébe fogok enni. Tudom butaság, és ezzel tisztában vagyok….de végigmentem a saját poklomon…

# 3. Hogyan folytatódott a történet?

Aztán mikor azt mondtam, …max odamegyek, és beszari leszek, és nézem, hogy a többiek hogyan csinálják, és azt mondom kösziiiii, csak nézem.

Ezzel megnyugodtam.

Aztán volt, hogy ment a hasam, és örültem, hogy áááá, még sem kell mennem, hiszen beteg vagyok, majd legközelebb. De mivel holisztikus gyógyász vagyok…egy harmatgyenge kifogás, tudtam, hogy a hasmenés a szabotáló hitrendszerem csinálja, és akkor hagyom abba, amikor megengedem, hogy ott legyek. Szóval…. ha lehetett volna, jól seggbe rúgtam volna magam..hogy nagyon beszari vagyok, és ezt profi szintre vittem, DE senki nem kényszerít, és qvára érdekel mi ez..és elegem lett a képzelgéseimből, a rémisztő hülyeségeimből, és a saját szememmel akartam meggyőződni arról, mi folyik egy ilyen borzasztóan hihetetlenül undi de mégis valahol izgató bemutatón.

Szóval, nagy levegő és ott is voltam. Tudni akartam mi folyik ott, mint valami varázsló tanonc, aki egy szuper mágikus dolgot fog megtanulni.

Legalábbis én csak így jutottam el odáig.

# 4. Mi történt  a valóságban?

 

A bemutató elején… nem volt még ott a modell, így csak lányok voltunk…ami számomra..oldotta a feszültséget. Kellemes csevej, kis tea, kis …te honnan jöttél, voltál-e már ilyenen…. szóval oldódott a feszkó.

Aztán megjött a modell…és tök lazán elkezdtünk beszélgetni, elmondta, hogy  milyen higiéniai előkészületeket végzett, és hogy ő ezt élvezi, és jó kis buli lesz…ne izguljunk. És ez számomra egy fantasztikusan megnyugtató dolog volt.

És persze nem én kezdtem elsőnek, sem másodiknak… és figyeltem Zsu mit mond, hogy kell csinálni…és ez a figyelés, hogy hogy csináld, mit nem látsz, és segít, és mutatja..egyfajta árnyékként amit én csinálok, csak az nem látszik…és valahogy eltűnt az egész…hogy a fenekében vagyok tövig, hogy  nem ismerem…valahogy az..amit csináltam kellemes finom puha volt, és éreztem hogy a másik élvezi…….furi volt..olyan, amit eddig soha nem éreztem…kiváltottam egy érzést valakiben, egy nagyon jóóóó érzést…és mégsem voltam érzelmileg benne…de jó volt érezni.

#5. Hogyan változott meg az életem?

Bő egy hónap telt el azóta…és sokmindenről változott meg a véleményem. Talán mondhatjuk, hogy bátrabban teszek meg olyan dolgokat, amiktől félek, mert túl toljuk…hogy úúúúú ott mi lesz, meg milyen mááár , ez mekkora baromság, soha nem csinálom másnak.

De hát a másiknak jóóó, és hasznos, és ha már csinálod, csináld jóóól. Ha meg nem…akkor is tudod, hogy van ilyen.

Szóval szerintem ott nagyon biztonságosan, szakavatott vezetővel csinálsz meg olyat, amit ha magadtól csinálnál, lehet, hogy baj lenne belőle, fájdalmat okoznál, és elvennél egy fantasztikus tapasztalatot Önmagadtól és a partneredtől is.

Hálás vagyok Zsu-nak és a modellnek is, hogy ezt a csodás élményt ilyen biztonságos térben élhettem meg, ahol Zsu vezetett, a modell adta a testét, és tudta, hogy nem teszek kárt benne, és én pedig felügyelet mellett egy mély benyomást tehettem egy férfi alfelébe :)”

Anita

Mit csinálunk?

Azon kívül, hogy az egészségügyi hatása kiváló, mi történhet még?

Az első és legfontosabb, hogy a prosztata masszázzsal prosztata orgazmust elérni általában hónapok kérdése.
Fel kell építeni, kondicionálni kell hozzá alapvetően a vágyat, majd a szervet is. Sok türelem szükséges mind a nő, mind a férfi részéről.

Az alapok

Az első lépcső, amit a férfinek be kell látnia, hogy attól ő még nem meleg, ha élvezi a popsijával való bármilyen tevékenységet.
Ez egyszerűbbnek hangzik, mint amennyire könnyű ezt ténylegesen befogadni. Mindig mondom, hogy a test nem hazudik, mindent meg lehet érezni, és bizony a test jelzésein kívül, a záróizmok is válaszolnak.

Fontos a kommunikáció!

Ki hogyan képzeli, ki mire számít?
Majd a gyakorlati idők alatt is, közben is megbeszélni, visszajelezni mindent.
Ez mindvégig fontos, akkor is, ha már a megfelelő gyakorlat birtokában van. Sokszor más hangulat jön, másra vágyik egyik, vagy mindkét fél, mint a megszokott, begyakorolt mozdulatok, pozitúrák.

Ne spórolj az idővel, ez nem veréb-vágta!

Az egész masszázsra szánt idő nem kevés.
Főleg a kondicionálás szakaszában. A folyamat egy fenékmasszázzsal kezdődik, ahol a farizmok vannak ellazítva, majd folytatódik az ánusz masszázsával, amihez szintén idő kell.
A prosztatáig eljutni is időigényes, és ha már megvan, akkor annak a masszázsára is szánjunk elég időt. A teljes masszázsidő minimum 40 perc, ami eltarthat akár 90 percig is!

Mennyibe kerül, ha ki akarom próbálni?

 

Részvételi díj: 20 000 forint/fő

Kapcsolat

FONTOS!

Tudom, hogy nem szívesen adod meg a privát elérhetőséged, nem baj!

Van jó megoldás erre is.
Csinálj egy független titkos, g-mailes fiókot. Nevezd magad úgy, ahogyan csak akarod. Legyél Einstein, Casanova, bármi. Ezt csak Te látod, és azt add meg Nekem.
Azért szeretnélek elérni, hogy ne maradj le a legizgalmasabb programjaimról, akcióimról.

Legutóbbi BLOG bejegyzések

Katica, avagy egy tetoválás története

Katica, avagy egy tetoválás története

A múlthéten szakítottak… betelt, elszakadt… A lány zihálva ugrott át a kapu előtti tócsán és a kulcsával azonnal, elsőre betalált a zárba. Boldog volt. Mosollyal az arcán iramodott a lépcsők felé, kettesével vette a lépcsőket. Jó volt az este, a barátokkal már régen...

A szeretetkurva

A szeretetkurva

Amikor annyira ki vagyok éhezve a szeretetre, ölelésre, érintésre, hogy szinte bármit megtehetnek velem, mintha marionett bábu lennék; bármennyit képes vagyok várni rá; megelégszem a hitegetéssel, az üres szavakkal; ujjongok, ha a fotómra azt mondja csinos vagyok; a...

A meztelen piknik izgalma az erdőben

A meztelen piknik izgalma az erdőben

"Összesen négyen voltunk, három férfi és én. Volt sok finomság, ettünk-ittunk, beszélgettünk. Aztán kinyílt a köteles doboz. -Ülj ide, háttal nekem. -összekötözte a kezeimet hátul, került kötél a mellkasomra is, a kezeimet hozzákötötte. -Most feküdj hasra. -a bokáim...