Aktuális Események

Prosztata masszázs oktatás NŐKNEK

2024. március 30.

szombaton 10-14 óráig

Ha az alábbi kérdések bármelyikére a válaszod bizonytalan, akkor az oktatáson a helyed.

Hogy kezdjük el a higiéniai előkészületektől kezdve?

Hogyan építsük fel a vágyat a férfiban hozzá hétről hétre?

Hogyan lazítsuk el a fenék izmait és az ánuszt?

Hol található maga a prosztata, honnan tudjuk, hogy jó helyen vagyunk-e?

Milyen erősen és milyen technikával lehet masszírozni?

Mikor, mennyi ideig tartson?

Olyanokat várok, akik tényleg mernek is lépni, merik kipróbálni, mert ezért csináljuk ezt az eseményt. A modell tisztába van vele, hogy mit vállal, és ő ehhez adni fogja a testét, és vissza is fog jelezni folyamatosan nektek, lehet kérdezni is tőle. Megmutatja, hogy hogyan is néz ki a prosztata orgazmus. Sorozatban.

Kérem, aki jön, vágja le teljesen a körmét.

 Maximum létszám 6 fő

Jelentkezés:

zsuzsanna.masszazs@gmail.com

A levél tárgyába kérlek, írd bele, hogy prosztata masszázs oktatás, és az oktatás dátumát.

 Részvételi díj: 20 000 forint/fő

Tapasztalatok:

Szia Zsu!

Nagy izgalommal érkeztem az oktatásra. Izgultam, hogy mi vár rám. De a fogadtatás olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást. Aztán elkezdtünk beszélgetni, bemutatkozni. Annyira természetes volt minden, hogy nagyon hamar otthon éreztem magam. Egy nagyon jól felépített, nyitott pontos precíz anyagot kaptunk. Minden problémánkra választ kaptunk. Külön köszönet a fiatalembernek a modelnek aki nagy türelemmel és segítőkészséggel irányított. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Zsu szakértelme emberséges hozzáállása példaértékű. Köszönöm: Éva

„Kedves Zsu!

Nagyon köszönöm a tanfolyamon nyújtott profi segítséget neked és Lacinak is. Nagyon sok mindent tanultam ami hasznos lesz számomra. Ritkán találkozom ennyire pozitív, elfogadó, kedves és szexuálisan nyitott emberekkel mint ti vagytok, lenyűgözött az a fajta tisztelet és szeretet, ahogy egymással és a tanfolyam résztvevőivel is bántatok. Öröm volt tőled tanulni testről és lélekről, fesztelenül, érthetően, és baráti hangulatban. Remélem még találkozunk. Meghatározó élmény volt. Sok sikert kívánok. Varga Andi”